JA slide show
 
Home Istoric
Istoric SC MARNA SA PDF Print E-mail

SC Marna SA este o companie privata cu capital privat 100% romanesc, inregistrata la Regitrul Comertului sub nr. J38/220/1991, cod unic de inregistrare RO1471871, avand ca activitate principala, comercializarea materialelor de constructii.

Societatea s-a dezvoltat vizibil in ultimii ani, reusind sa devina depozit en gros renumit in judetul Valcea, unde s-a creat o retea proprie de distributie, care este intr-o continua extindere si in afara judetului. Dispune de 8 depozite proprii, cu o suprafata betonata de expunere a marfii de aproximativ 33.400 mp si contracte de distributie cu 97 de societati comerciale cu profil comercial si constructii, care acopera toate localitatile judetului.

Societatea are certificat sistemul de management al calitatii conform cu SR EN ISO 9001/2008 pentru comertul en gros si en detail al produselor chimice - cod CAEN GA 5155, pentru transporturi rutiere de marfuri * cod CAEN IA 6024 si pentru comertul cu ridicata al materialelor de constructii si al materialului lemnos * cod CAEN GA 5153.

Societatea are implementat un sistem de calitate certificat de firma QUALITAS.

SC MARNA SA deruleaza in prezent contracte comerciale cu furnizorii :Sc Lafarge Romcim Sa, Sc Velux Ferestre De Mansarda Sa, Sc Elpreco Sa Craiova, Sc Metalicplas Impex Srl Dej, Sc Saint Gobain Weber Sa, Sc Holcim Sa Turda, Metalicplas Dej, Valrom, Marmosim, Cesarom, Sanex S.A.etc., fiind disatribuitori pe piata jud. Valcea in procent de 50%.

Societea dispune de mijloace banesti, suficiente onorarii la timp a obligatiilor de plata, avind conturi deschise la majoritea bancilor comerciale existente pe piata. Mentionam ca modalitatea de plata folosita in anul 2005, 2006 si 2007 este plata in avans, pe care o putem mentine si in continuare, plata la zi sau plata la termen.

Societatea va ofera servicii de cea mai buna calitate, atestate de standardele in vigoare, asistenta si consultanta gratuita - beneficiem de o lunga experienta in domeniul constructiilor si de un vast portofoliu de clienti, transport gratuit - dispunem de o flota de camioane de capacitate mare.

 

Main Menu

Harta Site-ului


Locatii Depozite

Sample image

Vizitatori

We have 10 guests online